Мережі закладів громадського харчування останніми роками дедалі розширюється. Вони завойовують клієнтів не лише смачною їжею та відмінним сервісом, а й атмосферою: цікавим або навіть просто грамотним плануванням, зручно обладнаними санітарними зонами, освітленням, яке занурює у приємні розмови завдяки правильному підведенню електрики.
Для того щоб Ваш ресторан, кафе або піцерія були привабливими, функціональними та зручними для гостей, необхідно виконати комплексний підхід у проектуванні та будівництві об'єкту. Фахівці компанії «Херсонпроект» професійно підкажуть архітектурні та конструктивні рішення, ефективно розставлять обладнання та комунікації. Після реалізації нашого проекту Вам залишиться лише отримувати прибуток із кожного квадратного метра приміщення!
Відомо, що особливості проектування залежать від виду закладу громадського харчування. Проектування кафе або піцерії може включати в пріоритет не ефектний інтер'єр, а швидке обслуговування великого потоку людей, а також має враховувати свої вимоги до кухні та обладнання на ній.
При плануванні ресторанів та барів з'являються інші стандарти. Тут можно ретельніше підійти до різних перегородок, конструкцій вікон та дверей, планування залу, барної стійки. Також проектування ресторанів може залежати від суми середнього чека, специфіки кухні та відвідувачів, наявності танцполу, відкритої тераси тощо.
У будь-якому випадку, наші фахівці спочатку відвідають об'єкт, щоб зробити потрібні виміри та оцінки. Після цього вони складуть технічне завдання для проектувальників, в якому будуть поставлені вимоги для архітекторів, будівельників та інженерів.